Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Media Ukkie dagen in het PeuterCafé

29 maart 2023 /10:00 - 12:00

Gorinchem | Van 24 maart tot en met 31 maart vinden de Media Ukkie dagen plaats. In samenwerking met de Bibliotheek AanZet besteedt ook het PeuterCafé hier op woensdag 29 maart van 10:00 tot 12:00 uur aandacht aan.

Tijdens de Media Ukkie Dagen van 24 t/m 31 maart 2023 wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. Als ouders en professionals willen we allemaal dat onze kinderen gezond opgroeien met de diverse media die onze wereld rijk is. Dus letten we als ouders en opvoeders op de juiste balans tussen mediagebruik en andere activiteiten, en op de balans tussen stilzitten en actief bezig zijn.

Rondom het thema ‘bewegen’ gaan we deze ochtend samen met jullie kind(eren) aan de slag met de Bee-Bot. De Bee-Bot is een kindvriendelijke robot in de vorm van een bij. Kinderen kunnen deze robot bedienen met de zeven knoppen op zijn rug. Om van punt A naar punt B te komen, moet de Bee-Bot van tevoren de juiste commando’s krijgen. Bijvoorbeeld: twee stappen vooruit, een keer naar rechts en dan weer een stap vooruit. De Bee-Bot kan vooruit en achteruit lopen, maar ook rondjes draaien! Doen jullie ook mee?

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar het PeuterCafé! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Gegevens

Datum:
29 maart 2023
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

Bibliotheek Gorinchem
Groenmarkt 1
Gorinchem, 4201 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
088-2425074
Bekijk de site van Locatie