mrt
13
vr
Mededeling activiteiten @ regio
mrt 13 – jun 1 hele dag

Vanwege de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken zijn er een heleboel activiteiten afgezegd en gebouwen dicht tot 1 juni.

Mocht u naar een activiteit willen gaan of een reservering hebben, controleer dan van te voren of dit wel door gaat.

jun
7
zo
Sunday BluezZ met: Blue Riot Combo (BE) @ Podium Gorcum
jun 7 @ 15:00 – 18:00

Blue Riot Combo speelt gewoon blues, punt, uit! Het is misschien de leeftijd (53 jaar gemiddeld), maar Hoboken Slim, W.B., B.J.. en King Norre vonden het hoog tijd voor een bluesband die zonder veel poespas de “old style” blues in ere herstelt, zoals die door de oude meesters werd gespeeld, strak en zonder omwegen. Dat kan dan ook alleen met muzikanten die hun sporen hebben verdiend in een hele resem bands (The Wild Ones, Vaya con Dios, D-Regulators,The Zoomatics, Shakedown Tim & The Rhythm Revue, enz… ) en weten waar ze het over hebben, m.a.w. “hun klassiekers kennen”.

Hoboken Slim: Drums & Zang
W.B.: Harmonica
B.J.: Gitaar
King Norre: Contrabas
Wat kun je dan verwachten? Een Chicago-blues jukebox? Nope!
Wat dan wel? Goed gekozen, bekende en minder bekende nummers van o.a. Little Walter, Muddy Waters, Willie Dixon, Sonny Boy Williamson, Howlin’ Wolf, Amos Milburn, e.a., gespeeld zoals wij denken dat het hoort: met de juiste intensiteit, dynamiek en, niet te vergeten: met een authentieke sound.
Ons motto: “als het werkt, probeer het dan niet te herstellen…” (if it ain’t broke, don’t fix it)

www.blueriotcombo.be
info@blueriotcombo.be