Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Digitale Bibliotheek

1 juni 2023 /13:00 - 15:00

bibliotheek aan zet

Gorinchem | Hoe download je e-books en luisterboeken? Hoe kun je printen met je bibliotheekpas? Dit alles leer je in de workshop De Digitale Bibliotheek op donderdag 1 juni in de Bibliotheek AanZet Gorinchem Centrum (Groenmarkt 1).

Haal alles uit jouw bibliotheekabonnement! Wist je dat je ook duizenden e-books en luisterboeken kunt downloaden? In deze workshop leer je precies hoe je dat doet. Ook laat de trainer zien hoe je gebruikmaakt van de publiekspc. Met je bibliotheekpas kun je namelijk ook de printer gebruiken! We oefenen met printen vanaf een publiekspc én vanaf je telefoon, maar ook met kopiëren en scannen.

Let op! Om tijdens de workshop mee te doen, is het belangrijk om de app “Online bibliotheek” al op je telefoon te hebben staan en een account te hebben. Lukt dit niet? Ga dan langs bij het Digitaal Inloopspreekuur op woensdagen van 10:00 tot 12:00 uur. Om te oefenen met printen, is het belangrijk van tevoren tegoed op je kaart te zetten. De activiteit is wederom gratis en duurt 2 uur. Aanmelden via de website is fijn, maar niet verplicht. Je mag ook mailen naar Jisca op jvandekerkhof@debibliotheekaanzet.nl.

https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/de-digitale-bibliotheek?waar=gorinchem

 

Gegevens

Datum:
1 juni 2023
Tijd:
13:00 - 15:00

Locatie

Bibliotheek Gorinchem
Groenmarkt 1
Gorinchem, 4201 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
088-2425074
Bekijk de site van Locatie