jan
18
vr
FILM : BOOK CLUB @ Stadspodium GO
jan 18 @ 20:30

Het leven van vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey hebben gelezen in hun maandelijkse boekenclub.

Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe…

 

 

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €7,50
Reserveren: Reserveringsknop op de site (www.go-leerdam.nl) of kaarten aan de zaal.

jan
19
za
MUZIEK : OCOBAR @ Stadspodium GO
jan 19 @ 20:30

Ocobar, legendarisch trio uit Rotterdam van de gebroeders Bart en Rob Wijtman op bas en drums en gitarist Cok van Vuuren. Bekend van het tv-programma Holland Sport; het podium gedeeld met Wilfried de Jong, Leo Blokhuis, Nico Dijkshoorn, Ricky Koole, Frank Lammers e.v.a. Sinds een jaar of twee ook op diverse podia te zien met een opwindende en dampende Rhythm & Blues set. Gebaseerd op de legendarische Amerikaanse muziek uit de jaren 50. Sun studio, Chicago Blues, New Orleans fun. Maar dan met de eigentijdse onmiskenbare OCOBAR touch!

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €10,-
Reserveren: Reserveringsknop op de site (www.go-leerdam.nl) of kaarten aan de zaal.

jan
20
zo
FAMILIE : De Koningin van de Zuideroceaan (6+) @ Stadspodium GO
jan 20 @ 11:00

De vertelvoorstelling ‘De Koningin van de Zuideroceaan, een Javaanse sage van de zee’ is gebaseerd op twee uit Indonesië overgeleverde “Sagen der Zeegeesten”.

Kerto is dol op verhalen. Vooral het verhaal van Ratoe Loro Kidoel, de meedogenloze koningin van de Zuideroceaan, die de vogelnestjesplukkers de zee in trekt als hun offer niet groot genoeg is. Op zijn 10e verjaardag besluit Kerto dat hij een man is en zijn eigen avonturen wil beleven. Hij gaat daarom met zijn vader mee vogelnestjes plukken. En dan staat hij plots tegenover de wrede Zeekoningin…

Aanvang: 11.00 uur
Entree: €7,50
Reserveren: Reserveringsknop op de site (www.go-leerdam.nl) of kaarten aan de zaal.

jan
25
vr
CULINAIR – BIERPROEFAVOND @ Stadspodium GO
jan 25 @ 21:00

CULINAIR – BIERPROEFAVOND

Vrijdag 25 januari 2019

Vrijdagavond is het weer tijd voor de maandelijkse bierproefavond. Laat je verrassen door de smaak van een aantal bijzonder gebrouwen bieren. Neem je vriend, vriendin, broer, zus, buurman, buurvrouw, collega of wie dan ook mee en geniet van een gezellige en smakelijke avond in GO. Tijdens de proeverij in GO zijn er uiteraard ook snacks verkrijgbaar en voor de niet-bierdrinkers ook andere drankjes.

Aanvang: 21.00 uur
Entree: gratis
Proeven van 5 bieren: € 12,50
Reserveren: Reserveringsknop op de site (www.go-leerdam.nl) of kaarten aan de zaal.

jan
26
za
THEATER – RENATE REIJNDERS / LIEFDESCOLLEGE (try-out) @ Stadspodium GO
jan 26 @ 20:30

THEATER – RENATE REIJNDERS / LIEFDESCOLLEGE (try-out)

Zaterdag 26 januari 2019 

 

Je wist niet dat er nog zoveel te leren viel. En te lachen. Over de liefde.

Terug de schoolbanken in, maar dan wel met rooie koontjes. Van het lachen vooral. Want professor in de liefde Renate Reijnders happens to be een rasechte comédienne, bovenmeester in de zelfspot. Ze won dan ook het Leids Cabaretfestival een paar jaar geleden. Blijkbaar is ze nog wel méér ergens goed in!

Tijdens dit college regent het veelal hilarische facts en bruikbare tricks bij alle liefdesperikelen van voor tot achter. Dit alles doorspekt met flirttips, nuttige lesjes in eerste indruk, handige hulpjes bij powerhouding en oogcontact. Wondermiddeltjes die je huidige roestige liefdesleven helpen opkrikken; je ‘eeuwenoude’ relatie nieuw elan geven en zelfs oude verloren liefdes weer doen herleven.
Jawel.

Na een avond lachen ben je niet alleen veel wijzer geworden en sta je sexyer in het leven, maar ben je gegarandeerd in het relatieverkeer een gevaar op de weg.
Uiteraard komen ook de ‘do nots’ aan de beurt.
Je bent gewaarschuwd!!
En het mooiste is, het is niet interactief dus je kunt thuis gewoon oefenen.

Doe het Liefdescollege cadeau aan iemand die wel wat tips in de liefde kan gebruiken!

Tekst en Spel: Renate Reijnders
Regie: Wimie Wilhelm

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €15,-
Reserveren: Reserveringsknop (www.go-leerdam.nl) of kaarten aan de zaal.

jan
27
zo
MUZIEK – A CAPELLA QUARTET MET ROB WITTEVEEN @ Stadspodium GO
jan 27 @ 15:00

MUZIEK – A CAPELLA QUARTET MET ROB WITTEVEEN

Zondag 27 januari 2019

 

LINQ,  A capella quartet met intermezzi van Rob Witteveen op accordeon.

Een optreden van LINQ stond al lang op het verlanglijstje van Stadspodium GO, maar het kwam er lange tijd niet van, tot nu gelukkig. 

‘Mood Medicine’
LinQ wil graag mooie songs met anderen delen, gewoon omdat wij vinden dat iedereen vroeg of laat wel eens “Mood medicine’ nodig heeft. We horen vaak dat onze stemmen zo goed bij elkaar klinken en dat onze ballads mensen ontroeren. Dat compliment beschouwen we als een cadeautje. Maar we willen steeds beter worden en veel mensen mee laten genieten van mooie ballads en pittige up-tempoliedjes. We zingen vooral in het Engels, omdat de meeste liedjes en omdat de meeste arrangementen uit Amerika afkomstig zijn.

Het optreden wordt afgewisseld met muzikale intermezzi van Rob Witteveen. Wat precies de programmasamenstelling wordt is nog niet bekend, maar zowel Linq als Rob Witteveen beschikken over voldoende repertoire om er een mooie middag van te maken

Rob Witteveen speelt op accordeon klassiek en tango, en als begeleider van vocalisten o.a. luisterliedjes, en speelt voorts in theaterprojecten en kunstperformances.

Aanvang: 15.00 uur
Entree: €15,- (incl. drankje)
Reserveren: Reserveringsknop (www.go-leerdam.nl) of kaarten aan de zaal.